Maramures

Tara Maramuresului


Intr-un secol al vitezei plin de miscare si zgomot, esti intr-o continua goana
chiar si atunci cand mergi in vacanta.

Genial Tour iti ofera o abordare total diferita asupra petrecerii timpului liber. Vrem sa incetinim putin lucrurile, iar locul ideal pentru aceasta nu este altul decat in Tara Maramuresului, unde timpul parca sta in loc.

La noi in Maramures, ai sa cunosti cu adevarat ce inseamna relaxare intr-un mediu natural. Te invitam sa descoperi parcurile nationale din zona de o maretie impresionanta, te invitam sa te integrezi cu adevart in cultura locala, sa spui o rugaciune intr-o biserica de lemn de peste 600 de ani si sa mananci o mamaliga cu branza cum nu ai mai mancat niciodata. Vrem sa-ti cream o scena idilica de relaxare in care adevarata aventura este cea de descoperire si autodescoperire care cu siguranta nu va fi uitata.

Noi morosenii indragim aceste meleaguri de un verde cum numai la noi ai sa vezi, iubim viata la tara prin simplitatea si traditiile ei, adoram mancarea traditionala care in mare masura este inca neprocesata si organica, suntem obisnuiti sa auzim cocosul cantand in fiecare dimineata. Te invitam si pe tine sa descoperi aceste peisaje rupte din poveste, acesti munti enigmatici ce ascund legendele trecutului, satele traditionale cu porti de lemn, vino sa stai sub umbra unui cires abia inflorit, sa simti mirosul fanului cosit, sa gusti painea proaspat scoasa din cuptor si nu in ultimul rand sa te simti bine alaturi de oamnei primitori care stiu ce inseamna veselia si voia buna.

Oferte de cazare